Συναγερμοί Οικιών – Επιχειρήσεων

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί όλοι μας εάν η προστασία του σπιτιού μας ή του γραφείου μας είναι ικανοποιητική;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι πάντα με αστερίσκους.

Όσοι έχουν ήδη κάποιο σύστημα συναγερμού μπορεί να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, όσοι όμως δεν έχουν καθόλου, ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Αυτούς που το σκέφτονται να αποκτήσουν και δεν το κάνουν καθώς έχουν την πεποίθηση ότι δεν θα το χρειαστούν και αυτούς που έχουν πέσει θύματα παραβίασης και προσπαθούν με εξαιρετική βιασύνη να τοποθετήσουν ότι τους προτείνει ο κάθε γνωστός, φίλος.

Σε όποια ομάδα και αν είστε η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ξεθολώσει τα νερά σχετικά με την ασφάλεια ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου.

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό όπου όλοι αναλύουν τα αρνητικά και τα θετικά των περισσότερων συστημάτων, προσπαθώντας να προτείνουν λύσεις που πολλές φορές δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας, στην σελίδα μας θα βρείτε μόνο ένα σύστημα συναγερμού το οποίο δεν πωλείται πακέτο με αχρείαστα αξεσουάρ αλλά το χτίζουμε από κοινού με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες.

Στο σύστημα αυτό έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο 24/7 χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να επέμβει τεχνικός είτε για να διαγνώσει βλάβη είτε να σας προγραμματίσει κάτι που πιθανών να μην λειτουργεί σωστά.

Αναφερόμαστε φυσικά στο ασύρματο σύστημα συναγερμού της Ajax. Στις επόμενες σελίδες μας θα μπορέσετε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως λειτουργεί το ασύρματο αυτό σύστημα συναγερμού και ποιες είναι οι δυνατότητες του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ορίσουμε ένα ραντεβού και ένας πιστοποιημένος τεχνικός μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας δωρεάν για μελέτη και παρουσίαση του συστήματος.

Στους εγγεγραμμένους χρήστες της σελίδας μας θα τους δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύονται το σύστημα αυτό και όλα τα περιφερειακά του με έκπτωση 20% και δωρεάν εγκατάσταση – επίδειξη.

 

error: Content is protected !!